Sikkens Wapex 660

Sikkens Wapex 660 is een watergedragen vloer- en wandcoating op basis van epoxyhars. Deze coating kan worden toegepast voor een duurzame afwerking van binnenwanden en vloeren. Bovendien is de lak slag- stoot- en slijtvast. Daarom is de Sikkens wapex 660 perfect voor gebruik op bijvoorbeeld garagevloeren.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild.Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 71, 50 € 68,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De eigenschappen van Sikkens Wapex 660

Sikkens Wapex 660 is een extreem sterke, twee-componenten vloer- en betoncoating. Deze coating kan tegen een stootje en is daarom bij uitstek geschikt om betonnen vloeren in bijvoorbeeld winkels, werkplaatsen en garages te beschermen en verfraaien. De vloercoating is bovendien bestand tegen olie, vet, schoonmaakmiddelen, chemicaliën autobanden en benzine. Daarnaast is de coating gemakkelijk schoon te maken. Met 1 liter Sikkens Wapex 660 kunt u 7 m2 schilderen. Wanneer u de ondergrond geschilderd heeft kunt u de vloer na 7 dagen weer voorledig gebruiken. De verf moet voor gebruik verdund worden met water. Voor de eerste laag is het belangrijk 10% water toe te voegen aan de coating. De lagen daarna hebben genoeg aan 3% water. 

Bent u opzoek naar een vloercoating die goed toegepast kan worden op een balkonvloer? Dan is de Sikkens Wapex 650 ook een goede oplossing.

Gemakkelijk en snel online bestellen

Sikkens Wapex 660 is een waterverdunbare verf die gemakkelijk is aan te brengen met een kwast of verfroller. U kunt de verf laten mengen in vrijwel iedere gewenste kleur. Wij doen die met een officiele Sikkens mengmachine en mengpasta. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en van de mooiste kleur.

Bij Bolverf.nl bestelt u gemakkelijk en snel online de Sikkens Wapex 660. Wij zijn Erkend Sikkens Specialist en bieden u de beste service. Wanneer u vragen heeft over deze verf of andere producten uit ons assortiment kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Zij helpen u graag. 

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Betonverf

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.