Trae Lyx Parketlak Zijdeglans

Trae Lyx parketlak is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Trae Lyx parketlak is een heldere blanke lak, en vergeelt niet door de unieke samensteling. De kleur van het hout zal na de behandeling nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos. Verkrijgbaar in blikken van 0,75 liter en 2.5 liter.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 27, 25 € 23,25
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Uw hout beschermen, en toch het natuurlijke, egale uiterlijk behouden? Dat doet u met Trae Lyx Parketlak Zijdeglans. Deze watergedragen lak geeft een helder resultaat en vergeelt niet bij weinig licht. Bovendien is de lak kras- en stootvast en dus biedt deze een goede bescherming voor hardhouten vloeren. De lak is vrijwel reukloos en sneldrogend (licht belastbaar na ca. 12 uur), hierdoor kunt u de ruimte na het lakken snel weer in gebruik nemen. 

Trae Lyx Parketlak Zijdeglans gebruiken

Zorg voor u de lak gaat aanbrengen dat de ondergrond goed droog, schoon en vetvrij is en schuur eventuele oude laklagen goed op. Voor de meest duurzame bescherming raden we u aan om minstens 3 lagen Trae Lyx Parketlak Zijdeglans aan te brengen. 

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Parketlak

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.