Trae Lyx Vloerlak Zijdeglans

Trae Lyx Vloerlak is een waterverdunbare lak met een hoge slijtvastheid. De lak beschermt uw houten vloer of parketvloer tegen krassen en slijten. van al het houtwerk bestaande uit zachte houtsoorten zoals grenen en vuren. De lak is blank en glashelder, waardoor de kleur van de vloer niet verandert.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 27, 50 € 20,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Krassen en slijtage op uw vloer? Met Trae Lyx Vloerlak Zijdeglans kunt u uw houten vloer beschermen tegen beschadigingen. De lak is kleurloos, waardoor het natuurlijke hout zichtbaar blijft en nauwelijks van uiterlijk verandert. Bovendien vergeelt de lak niet bij weinig licht. Deze lak is vooral geschikt voor de zachtere houtsoorten, zoals grenen en vurenhout. Als u een hardhouten vloer heeft, kunt u beter behandelen met Trae Lyx Parketlak Zijdeglans.

Trae Lyx Vloerlak Zijdeglans gebruiken

Maak de ondergrond goed droog en vet en stofvrij en schuur eventuele bestaande laklagen goed op voor u de vloerlak aanbrengt. Breng minimaal 3 lagen van deze lak aan voor de beste bescherming. De vloerlak is uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Parketlak

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.