Wijzonol Dekkend Halfglans 0,5 Liter

Wijzonol Dekkend Halfglans is een een-pot systeem voor het afwerken van nieuwe en bestaande ondergronden. U kunt de verf gebruiken voor zowel de grondlaag, tussenlaag als de afwerklaag. De verf is vochtregulerend, waardoor houtrot kan worden voorkomen. Bovendien heeft de Wijzonol Dekkend Halfglans een hoge elasticiteit en is bijzonder geschikt voor buiten.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 19,25
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Wijzonol Dekkend Halfglans is de ideale lak voor buiten

Met Wijzonol Dekkend Halfglans kunt u voor- én aflakken, met één product. U heeft dus geen aparte grondverf nodig. De verf is geschikt voor gebruik buitenshuis en wordt ook wel als dekkende beits gebruikt. Daarom is hij bijzonder geschikt voor het schilderen van tuinhuisjes, tuinmeubels en schuurtjes. Bovendien is de Wijzonol Dekkend Halfglans goed vochtregulerend en zeer buitenduurzaam. De verf is dus prima bestand tegen ons wisselende klimaat. Breng de verf aan met een kwast of viltlakroller voor het mooiste resultaat. Wilt u toch een lak die meer glanst dan deze halfglanslak? Kies dan voor de Wijzonol Dekkend Hoogglans.

Wij gaan voor het beste resultaat

Wij mengen Wijzonol Dekkend Halfglans met officiele Wijzonol machines en mengpasta. Zo bent u verzekerd van de mooiste kleuren en het beste resultaat. Voordat u de verf gaat gebruiken raden wij u aan gebruik te maken van een grondverf om de oppervlaktes mooi vlak te maken. Hier is de Wijzonol Dekkend Grondlak een goede grondlak voor.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Wij staan voor u klaar om uw tijdens openingstijden persoonlijk advies te geven. Weet u al precies wat u nodig heeft? Bestel dan voor 15:00 en u bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Zijdeglans

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.