Wijzonol Dekkend Hoogglans

Wijzonol Dekkend Hoogglans is geschikt als afwerking voor nieuw, onbehandeld hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. De verf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid en een hoge dekkracht. Bij ons is de Wijzonol Dekkend Hoogglans verkrijgbaar in 0,5 liter en 1 liter. Met 1 liter kunt u ongeveer 12 tot 14m2 schilderen.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 25, 25 € 20,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De perfecte, weervaste verf voor buiten

Deze lak van Wijzonol geeft een mooie, hoogglanzende afwerking aan al uw onbehandeld hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. Hoogglansverf is de beste verf voor buiten, omdat het vuil en water afstoot. Dat maakt Wijzonol Dekkend Hoogglans een perfecte, weervaste buitenverf. Bovendien is de verf ook gemakkelijk te reinigen. Zorg wel dat het oppervlak dat u wilt schilderen mooi vlak is, want hoogglansverf accentueert oneffenheden. Dit kunt u voorkomen door gebruik te maken van een goed vullende grondverf (bijvoorbeeld Wijzonol LBH 4SO Grondlak) en door tussen de lagen door goed te schuren. Naast de Wijzonol Dekkend Hoogglans bieden wij ook de Wijzonol Dekkend Halfglans variant aan in ons assortiment

Wijzonol Dekkend Hoogglans online bestellen

Wij kunnen Wijzonol Dekkend Hoogglanslak voor u mengen in iedere gewenste kleur. Hiervoor gebruiken we een officiele Wijzonol mengmachine, zodat u verzekerd bent van het beste resultaat. Daarnaast bieden wij u het voordeel dat wanneer u voor 15:00 uw bestelling plaatst, de bestelling dezelfde dag nog verzonden wordt. Bij een bestelling boven de €100,- zullen wij ook geen verzendkosten rekenen voor de bestelling.

Mocht u nog niet helemaal uit u keuze zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze experts geven u graag advies! Wij zijn tijdens openingstijden telefonisch bereikbaar op 0229-541350. Onze openingstijden zijn maandag van 13:00-17:00 en dinsdag tot en met zaterdag van 10:00-17:00.

Andere producten in de categorie Hoogglans

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.