Wijzonol Hoogglanslak

Wijzonol Hoogglanslak Terpentineverdunbaar is een hoogglanzende afwerking voor nieuw, onbehandeld hout en voor bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal. De verf is kras- en stootvast, sneldrogend en gemakkelijk te verwerken.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 10, 74 € 8,75
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Wijzonol Hoogglanslak Terpentineverdunbaar is een hoogglanzende verf op terpentinebasis. Deze verf vergeelt niet snel en is daarom zeer geschikt voor gebruik binnenshuis. Deze hoogglanslak is ook nog eens extra stoot- en krasvast, waardoor hij erg geschikt is om gebruiksvoorwerpen mee te schilderen. Deuren, trapleuningen en meubels bijvoorbeeld. De verf is geschikt voor gebruik op kaal hout, bestaande verflagen en voorbehandeld metaal.

Wijzonol Hoogglanslak Terpentineverdunbaar gebruiken

De verf kan worden aangebracht met een kwast of viltlakroller. Voor het mooiste resultaat gebruikt u voor u deze hoogglanslak aanbrengt eerst een goed vullende grondverf, bijvoorbeeld Wijzonol Grondverf. Wij kunnen deze verf voor u mengen in iedere gewenste kleur. Dit doen we met een officiele Wijzonol machine, voor het beste resultaat.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Hoogglans

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.