Wijzonol LBH 4SO Zijdeglans

Wijzonol LBH 4SO Zijdeglans is een aflakverf voor voorbehandeld hout, metaal en kunststof. De verf kan verwerkt worden bij temperaturen tussen 0°C en 30°C en is dus vrijwel het hele jaar door te gebruiken. Bovendien is de Wijzonol LBH 4SO Zijdeglans ook erg buitenduurzaam en dus erg geschikt voor al uw buitenhout.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 61, 00 € 46,75
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Wijzonol LBH 4SO Zijdeglans te verwerken vanaf 0°C

Wijzonol LBH 4SO Zijdeglans is een terpentinegedragen lak die het hele jaar door te gebruiken is. De verf is namelijk al te verwerken bij 0°C. U kunt dus zelfs in de winter doorgaan met schilderen. Bij een temperatuur van 5°C is de verf al na 3,5 uur stofdroog en na 24 uur weer overschilderbaar, waardoor de kans op oneffenheden flink wordt beperkt. Bij hoge temperaturen vanaf ongeveer 20°C is de verf al stofdroog na 2,5 uur en overschilderbaar na 18 uur. De Wijzonol LBH 4SO Zijdeglans is ook zeer buitenduurzaam en dus perfect voor gebruik op al uw buitenhout, zoals deuren en kozijnen. Wanneer er in de winter geschilderd moet worden, kunt u het beste de Wijzonol LBH 4SO Grondlak als grondlak gebruiken.

Verzekerd van het beste resultaat

Deze verf is bij ons verkrijgbaar in 1 liter blikken. Wij kunnen de Wijzonol LBH 4SO Zijdeglans voor u mengen in iedere gewenste kleur. Hiervoor gebruiken we officiële materialen van Wijzonol. Wij mengen de verf met de Wijzonol mengmachine en mengpasta. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

 

Toch opzoek naar een lak die meer glanst? Dan raden wij de Wijzonol LBH 4SO Hoogglans aan. Met deze verf krijgt u een afwerking met meer glans. Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze specialisten. Met onze 75 jaar ervaring helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze.

Direct meebestellen

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.