Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglans

Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak is een aflakverf voor op voorbehandeld hout, metaal en kunststof, buiten. De verf is het gehele jaar door goed te verwerken en kan ook prima tegen extreme weersomstandigheden, zelfs in de kustgebieden. De uitstekende buitenduurzaamheid zorgt ervoor dat u de oppervlaktes pas na 8 tot 10 jaar weer opnieuw hoeft te schilderen.

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild. Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 35, 01 € 28,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De kwaliteiten van de Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak

LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak is het paradepaardje van Wijzonol, en niet zonder reden. Deze terpentineverdunbare hoogglanslak is het hele jaar door te gebruiken en heeft een bijzonder hoge buitenduurzaamheid, zelfs in de kustgebieden. Hierdoor is de verf zeer geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. De lak heeft een zeer hoge glansgraad en deze glans blijft ook lang behouden. U kunt de Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak direct aanbrengen, deze hoeft niet eerst te worden verdund. Aanbrengen doet u met een kwast of viltlakroller. De verf is bij ons verkrijgbaar in blikken van 0,5 liter en 1 liter. Met 1 liter kunt u zo ongeveer 13 m2 schilderen.

Gratis verzending bij een bestelling boven de €100,-

We kunnen de Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak in vrijwel iedere gewenste kleur voor u mengen. Dit doen we met officiële Wijzonol mengpasta’s en machines, zodat u gegarandeerd bent van het beste kleurresultaat. Ook de andere Wijzonol LBH verven uit ons assortiment worden op deze manier gemengd. Wanneer u een bestelling plaatst die uit komt boven de €100,- dan verzenden wij de bestelling gratis. De bestelling wordt nog dezelfde dag naar u toe verzonden wanneer u uw bestelling voor 15:00 plaatst.

Onze experts staan tijdens openingstijden voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen. Wanneer u niet weet welke keuze de juiste is, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bestel de Wijzonol LBH Silicon Alkyd Hoogglanslak gemakkelijk en snel bij Bolverf.nl.

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Hoogglans

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.