Wijzonol LBH Systeemverf

Wijzonol LBH Systeemverf is een gemakkelijk te verwerken buitenverf die zijn glans goed behoudt. Deze halfglanzende systeemverf is op basis van alkydhars. Wanneer u wilt schilderen zonder grondverf is deze één-pot systeem van Wijzonol een goede keuze. U kunt de verf aanbrengen op hout, voorbehandeld metaal en kunststof. Bovendien is deze systeemverf het hele jaar door te gebruiken. 

Let op! Kleuren die door ons op kleur worden gemengd, kunnen niet worden geruild.Test de kleur a.u.b. voor gebruik.

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 25, 25 € 20,50
v.a.
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

De mogelijkheden van Wijzonol LBH Systeemverf

U kunt op verschillende manieren aan de slag met de Wijzonol LBH Silicon Alkyd Systeemverf. Deze systeemverf maakt het mogelijk om te gronden en voor- en af te lakken met een pot verf. Voor een sterke hechting bij kaal hout raden wij aan de Wijzonol LBH 4SO grondlak te gebruiken. De verf is geschikt voor het schilderen van diverse houten ondergronden zoals gevelbetimmeringen en schuren. Tevens is deze goed vullende en dekkende verf ook te gebruiken voor onderhoud aan deuren en kozijnen. De Wijzonol LBH Systeemverf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid en hoeft daarom pas na 5 tot 6 jaar opnieuw geschilderd worden.

Haal alles uit de Wijzonol LBH Systeemverf

Bij ons is de LBH Systeemverf van Wijzonol verkijgbaar in 0,5 liter, 1 liter en 2,5 liter blikken. Wij mengen de verf graag voor u naar de gewenste kleur. Dit doen wij met onze Wijzonol mengmachine om tot het beste resultaat te komen.

De Wijzonol LBH Silicon Alkyd Systeemverf bestelt u voordelig, gemakkelijk en snel in onze webshop. Wanneer u voor 15:00 bestelt, verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag. Heeft u een vraag over deze Systeemverf? Of heeft u advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze experts staan voor u klaar!

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Schakelverf en systeemverf

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.