Wijzonol Transparant Hoogglans

Wijzonol Transparant Hoogglans is zeer geschikt als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem. De hoogglans verf is een goede verf om op nieuw en bestaand houtwerk van kozijnen, ramen, deuren, gevelbetimmeringen e.d toe te passen. De lakbeits heeft een fraaie hoogglans en een uitstekende buitenduurzaamheid, doordat deze UV bestendig is. 

Haal uw bestelling gratis op in onze winkel in De Goorn.

€ 28, 50 € 23,25
In winkelwagen + verlanglijstje

Voor 15:00 besteld, vandaag naar jou verstuurd

Te gebruiken als grond- tussen- en eindlaag

Deze lakbeits van Wijzonol heeft een fraaie hoogglans en is bovendien UV bestendig. De lakbeits is goed impregnerend, waardoor het hout wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. De Wijzonol Transparant Hoogglans is geschikt voor gebruik op vrijwel al uw nieuwe en bestaande houtwerk buitenshuis. U kunt het gebruiken als grond- tussen- en eindlaag. Daarom hoeft dus geen aparte grondverf of aflakverf te kopen. Bij ons is de Wijzonol Transparant Hoogglanslak verkrijgbaar in 0,75 liter en schildert u met 1 liter van de lakbeits al ongeveer 14m2! Wanneer nodig kunt u met de tweede laag beginnen na 16 uur. De lakbeits is dan droog genoeg voor de volgende laag.

De kleuren van Wijzonol Transparant Hoogglans

Wijzonol Transparant Hoogglans is verkrijgbaar in zeven verschillende houttinten met een transparante afwerking. Hiermee verfraait u het hout en geeft u het een andere kleur terwijl de authentieke houtlook behouden blijft. Om het beste uit de lakbeits te halen mengen wij de verf met de officiele Wijzonol mengmachine en gebruiken wij de Wijzonol mengpasta.

Naast de Wijzonol Transparant Hoogglans lakbeits bieden wij ook de zijdeglans variant van deze verf aan. Wilt u meer weten over de Wijzonol Transparante lakbeitsen of over een ander product uit onze webshop? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij hebben specialisten in huis die u graag helpen bij het maken van de juiste keuze.

Kleuren

BlankGrenen
EikenKastanje
MahonieEbben
White wash

Direct meebestellen

Andere producten in de categorie Transparante beits

Bolverf.nl, de voordeligste in verf!

Aanmelden

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws, meld u hier aan voor onze nieuwsbrief.