Meer dan 75 jaar ervaring
Levering binnen 1 of 2 werkdagen
De voordeligste verf gemengd met originele mengmachines
Bekijk uw winkelwagen

Sigma S2U Allure verf

In ons Sigma S2U Allure assortiment hebben wij een zijdglanze primer opgenomen en een hoogglans aflakverf. Deze verven zijn geschikt voor geveltimmerwerk en staal en non-ferrometalen oppervlaktes voor buiten. U kunt deze collectie gemakkelijk verwerken in temperaturen van wel 0°C tot en met 30°C. Dat geeft ons de mogelijkheid om met de Sigma Allure collectie uw buitenschilderwerk te doen in ieder gewenst seizoen!

De Sigma Allure gebruiken 

Voor al het hout wat buitenshuis geschilderd moet worden, raden we eerst een goede grondverf aan. Een goede primer voor het gebruik van de Sigma S2u Allure verf is de Sigma Allure Primer. Na het goed schoonmaken van de oppervlaktes kunt u een laag grondverf aanbrengen. Voor het beste resultaat kunt u de grondverf na ongeveer 16 uur weer overschilderen. Dit hangt echter af van de buitentemperaturen waar u in schildert. De Sigma S2U Allure collectie behoort tot een milieuvriendelijke keuze. Dit kan aangetoond worden dankzij het DUBOkeur keurmerk wat Sigma voor deze verf heeft ontvangen.

Bestel deze collectie snel online

Bij ons zijn de S2U Allure Gloss en Primer eenvoudig online te bestellen. U kiest de juiste hoeveelheid, gewenste kleur uit de kleurenwijzer en bestelt u verf makkelijk. U kunt uw bestelling laten versturen of ophalen bij onze speciaalzaak op de Schrepel 6 in De Goorn. Wij verzenden een bestelling van boven de €100,- gratis naar u op. Wanneer u voor 15:00 bestelt dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden! Heeft u toch nog vragen over de Sigma S2U Allure collectie? Neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag.