Meer dan 75 jaar ervaring
Levering binnen 1 of 2 werkdagen
De voordeligste verf gemengd met originele mengmachines
Bekijk uw winkelwagen

Sigma S2U Nova verf

Onze Sigma S2U Nova collectie bestaat uit een matte primer en een hoogglans en zijdeglans verf voor binnen. Deze watergedragen binnenverven beschikken allemaal over het Dubokeur kenmerk. Dat betekent dat wanneer u kiest voor een van de verven van de Sigma Nova collectie, u kiest voor een milieuvriendelijke verf.

Haal het beste uit de Sigma Nova collectie

Wanneer u een van onze Sigma S2U Nova verven bestelt, raden wij de Sigma S2U Nova Primer aan om als grondverf te gebruiken. Reinig de oppervlakte die u wilt schilderen grondig en grond de oppervlakte daarna met de primer. Na ongeveer 4 uur kunt u de primer overschilderen met bijvoorbeeld een van onze Sigma Nova verven. Zo haalt u het beste uit de verf. De S2U Nova Gloss en Satin zijn verven die doormiddel van de bindmiddelcombinaties van de gebruikte LTA+-Technologie vet afstotend zijn. Daarnaast zorgt het er ook voor dat het slijtage tegen gaat. Door deze technologie blijft de verf keihard!

Laat ze mengen in de kleur naar u wens

De verven van de Sigma Nova collectie zijn te mengen in iedere kleur die u zich wenst. Wij zorgen dat u het beste uit u verf kunt halen. Dit doen we door gebruik te maken van de officiele Sigma mengmachine en mengpasta. Mocht u opzoek zijn naar een buitenverf bekijk dan onze Sigma Allure collectie en vind de buitenverf die u nodig heeft. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.