Meer dan 75 jaar ervaring
Levering binnen 1 of 2 werkdagen
De voordeligste verf gemengd met originele mengmachines
Bekijk uw winkelwagen

Sigma S2U verf

Sigma S2U verven zijn een van de meest bekende verven van Sigma. Veel schilders en doe-het-zelver waarderen deze verven enorm. De producten die u op deze pagina kunt vinden zijn allemaal verven voor buiten. Wij bieden in onze S2U collectie twee zeer goede primers aan en daarnaast diverse verven.

Kwaliteiten van de Sigma S2U

Wanneer u kiest voor een van de verven van S2U kiest u voor een verf van zeer hoge kwaliteit. De buitenverven S2U zijn tevens de oplosmiddel-houdende verven van Sigma. Een goede combinatie is de Sigma S2U Satin met een goede primer zoals de Sigma S2U Primer. Wilde u toch meer informatie over de binnenverven van Sigma? Dan raden wij u aan de Sigma S2U Nova collectie eens te bekijken.

Bestel gemakkelijk online de juiste verf

De Sigma S2U collectie is online gemakkelijk en snel te bestellen bij Bolverf.nl. Wij mengen de verf voor u in ieder gewenste kleur. Hiervoor gebruiken wij de officiele Sigma mengmachine voor en mengen we de verf met de officiele mengpasta van Sigma. Zo bereiken wij het beste resultaat voor uw verf.

Heeft u vragen over deze collectie of een van de andere collecties in ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag zodat u de juiste keuze kunt maken.