Meer dan 75 jaar ervaring
Levering binnen 1 of 2 werkdagen
De voordeligste verf gemengd met originele mengmachines
Bekijk uw winkelwagen

Sigma Schakelverf

De Sigma Schakelverf is bij ons te bestellen in een half glanzende verf en een zijdglanze verf. U kunt deze verf gebruikten voor het gronden, overgronden en afschilderen van u buitenschilderwerkzaamheden. De schakelverf van Sigma staan hierdoor bekend om zijn één-pot systeem verf.

De kwaliteit van de Schakelverf van Sigma

De vochtregulerende verven van de Sigma Schakelverf collectie hebben een perfecte kantendekking. Zorg voor voldoende daglicht wanneer u uw oppervlaktes schildert met verf uit deze collectie. Hiermee voorkomt u vergeling na verloop van tijd. Deze verf met heeft een hoge dekkracht en is makkelijk te verwerken. Tevens is de verf goed toe te passen in een meerjarensysteem. U hoeft met een van deze verven niet elk jaar onderhoud te plegen.

BVerf in de kleur naar u keuze

Wij kunnen de verf mengen in ieder gewenste kleur. Dit wordt bij ons gedaan met de officiele mengpasta en mengmachine van Sigma. Hierdoor zorgen we ervoor dat u de beste kwaliteit uit u Sigma Schakelverf kunt halen. U kunt de verf eenvoudig online bestellen en bij ons ophalen in de winkel op Schrepel 6 in de Goorn of laten bezorgen. Bij een bestelling van €100,- zijn de verzendkosten gratis. Bestelt u de verf voor 15:00 dan verzenden wij de verf nog dezelfde dag. Bent u toch opzoek naar een binnenverf van Sigma? Bekijk dan onze Sigma S2U Nova collectie. Heeft u vragen over de Sigma Schakelverven of een van onze andere collecties uit ons assortiment? Dat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van het juiste advies.