Meer dan 75 jaar ervaring
Levering binnen 1 of 2 werkdagen
De voordeligste verf gemengd met originele mengmachines
Bekijk uw winkelwagen

Sikkens Cetol verf

De Sikkens Cetol verven staan bekend om de bescherming die de verf biedt tegen weersomstandigheden. Deze lakken verfraaien het houtstructuur. De meest gebruikte Cetol verf onder schilders en de doe-het-zelvers is de Sikkens Cetol TGX Gloss. Dit is een hoogglanzende verflak met een levensduur van wel 6 tot 7 jaar! Wij bieden ook de TGL Satin Gloss aan in ons assortiment. Dit is een zijdeglanzende lak die het hout zeer goed beschermt tegen uv-stralingen.

Wanneer gebruikt u de Sikkens Cetol verven

De verven van Sikkens Cetol kunnen buitenhout goed beschermen. Het buitenhoutwerk komt vaak in aanraking met vuil, krassen en diverse weersomstandigheden. Dit is een reden om uw houtwerk goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Hiervoor zijn de verven van Sikkens Cetol zeer geschikt. De producten uit ons assortiment zijn de perfecte verven om te gebruiken bij het schilderen van buitenkozijnen, ramen en deuren.

Koop u verf makkelijk online

Bij ons bestelt u de Sikkens Cetol verf makkelijk en snel online. Wij mengen de verf voor u in ieder gewenste kleur met onze sikkens mengmachine en mengpasta. Hiermee willen wij het beste kwaliteit uit de verf halen. Wanneer u bij ons een bestelling voor 15:00 plaatst, verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag. Daarnaast wordt de bestelling gratis thuisbezorgd bij €100,-. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze specilialisten. Wij helpen u graag!