Meer dan 75 jaar ervaring
Levering binnen 1 of 2 werkdagen
De voordeligste verf gemengd met originele mengmachines
Bekijk uw winkelwagen

Sikkens Rubbol BL verf

De Sikkens Rubbol BL verven zijn dé watergedragen verven van Sikkens. Deze verven zijn ideaal voor gebruik binnenshuis. De primers zijn ook goed buiten te gebruiken. Er kunnen meerdere lagen in een dag aangebracht worden omdat de ondergronden binnen 6 uur over geschilderd kunnen worden. De gebruikers ervaren de Sikkens Rubbol BL verf als een fijn product. Dit komt doordat de verf snel droogt, milieuvriendelijk is en er geen verfgeur blijft hangen.

De primers van Sikkens Rubbol BL

Voor het gebruik van de binnenlakken van Sikkens Rubbol BL assortiment raden we aan een van onze goede Rubbol BL primers te gebruiken. In ons assortiment vindt u een matte watergedragen primer en een zijdglanze primer. U kunt deze primers gebruiken voor het gronden van diverse ondergronden. Wanneer u hout, beton, pleisterwerk, hard PVC of andere kunststoffen wilt gronden zijn dit de perfecte primers. Deze primers zijn verkrijgbaar in 1 liter en 2,5 liter in ieder gewenste kleur.

De extreem sterke binnenlakken bestelt u bij Bolverf.nl

Naast de primers bieden wij twee sterke Rubbol BL binnenlakken van Sikkens aan. De meest gebruikte is de Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin. Een geurarme zijdeglanze aflakverf. Daarnaast bieden we ook de Hoogglans versie van de Rubbol BL aan. Dit is de Rubbol BL Rezisto High Gloss. Deze verven kunnen voor u gemengd worden in de kleur naar uw wens. Hiervoor gebruiken we onze officiele Sikkens mengmachine en mengapasta. Heeft u toch nog advies nodig voor het maken van de juiste keuze? Kom dan in contact met onze specialisten. Zij helpen u graag. Voor 15:00 is dezelfde dag verzonden. Bestellingen boven de €100,- worden gratis thuisbezorgd.