Meer dan 75 jaar ervaring
Levering binnen 1 of 2 werkdagen
De voordeligste verf gemengd met originele mengmachines
Bekijk uw winkelwagen

Sikkens Rubbol verf

De Sikkens Rubbol verf is veruit de meest verkochte verf van Sikkens. De doe-het-zelvers en schilders zijn erg te spreken over deze verf. Een van de topproducten van de Rubbol collectie is de Rubbol SB. Deze verf biedt bescherming tot wel 8 jaar.

De bestseller Sikkens Rubbol XD High Gloss

Een van de andere veel verkochte Rubbol producten van Sikkens is de XD High Gloss. Deze Hoogglanslak voor buiten is wel 30% duurzamer dan vele andere producten! Tevens heeft dit product de meeste glansbehoud binnen de Rubbol buitenverven. Wanneer deze lak voorbehandeld wordt met onze goede Sikkens Rubbol Primer krijgt u het beste resultaat.

Online Sikkens Rubbol Verf bestellen bij Bolverf.nl

Wij beschikken over de officiele mengmachine en mengpaste van Sikkens. Hiermee kunnen wij de verf in ieder gewenste kleur voor u klaarmaken. Met het gebruik van deze producten van Sikkens mengen wij de verf tot het beste eindresultaat. Wanneer u uw kleur heeft gekozen en een bestelling heeft geplaatst, wordt de bestelling gratis thuisbezorgd bij €100,-. Tevens verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag als u voor 15:00 bestelt. Mocht u nog vragen hebben over de Sikkens Rubbol collectie of een van onze andere producten, neem dan contact met ons op. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.