Meer dan 75 jaar ervaring
Levering binnen 1 of 2 werkdagen
De voordeligste verf gemengd met originele mengmachines
Bekijk uw winkelwagen

Wijzonol Industrielak

De Wijzonol Industrielakken zijn op terpentine basis gedragen verven voor buiten. Deze verven zijn geschikt op voor behandelde metalen ondergronden en verkrijgbaar in een hoogglans of zijdeglans variant. Verder kunt u de verf als voor- en aflakverf gebruiken en heeft de Wijzonol Industrielak een rendement van maar liefst 15m2 per liter.

De top kenmerken van de Wijzonol Industrielak

De hoogglans en zijdglanze Industrielak van Wijzonol zijn goede duurzame voor- en aflakverven. Deze collectie verf is tot stand gekomen op basis van Alkydhars. Met een mooie beweging kunt u de verf prachtig op uw metalen ondergronden schilderen. Daarnaast beschermen onze industrielakverven tegen aantasting en is de Wijzonol Industrielak kras- en slijtvast. Naast een goed standvermogen hebben de lakken een zeer goede dekking. Veel van de schilders die werken met Wijzonol Industrielak zijn  zeer te spreken over de dekking van de kanten. Na ongeveer 5 tot 6 jaar hoeft u pas na te gaan denken over het onderhouden van het schilderwerk.

Kies makkelijk de juiste kleur

De collectie Wijzonol industrielak is een collectie verf die in iedere kleur is te mengen. Dit komt doordat wij gebruik maken van de mengmachine en mengpasta die de leverancier, Wijznol, ons aanraadt. U kunt u kleur gemakkelijk kiezen met onze kleurkiezer die bij elk product wordt aangegeven. Als eerst kiest u de hoeveelheid die u nodig heeft, daarna kiest u de juiste kleur en u kunt u bestelling plaatsen. Wanneer u de bestelling voor 15:00 heeft geplaatst, verzenden wij de bestelling nog dezelfde dag. Bij een bestelling van €100,- betaalt u geen verzendkosten. Heeft u vragen over deze collectie verf? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u een passend advies te geven!